Khun Nan, Singapore
-----------------------------------------
If you like this recipe, please donate fund or objects to Bann Home Hug. Click here for donation instruction
"Spaghetti in Pesto Tomato Sauce"
เส้น Spaghetti (กะปริมาณสำหรับ 2 คน)
มะเขือเทศขนาดกลาง (ต้ม+ลอกเปลือกออก+หั่น 4) 4 ลูก
ใบโหระพา
กระเทียมสับ 1 ช้อนโต๊ะ
ซีอิ๊วขาว 2 ช้อนชา
Olive oil 1 ช้อนโต๊ะ
ไวน์ขาว 2 ช้อนโต๊ะ
พริกไทยดำ, เกลือป่น
วิธีการทำ
2. ใส่มะเขือเทศต้มที่ปอกเปลือกและหั่นแล้ว ผัดจนมะเขือเทศนิ่ม
3. ใส่ไวน์ขาว ปรุงรสด้วยพริกไทยดำ, เกลือ ตามด้วยซีอิ๊วขาวเล็กน้อย ผัดพอทั่ว
4. ใส่เส้น Spaghetti และ เพสโต ผัดพอทั่ว ตามด้วย ใบโหระพา
************************************************
Ingredient
Spaghetti Pasta (Portion for 2 persons)
4 Boiled Tomatoes, peeled and cut into 4 pieces
Basil Leaves
1 tbsp garlic, finely chopped
2 tsp soy sauce
1 tbsp olive oil
2 tbsp white wine
Salt and ground black-pepper
Method
- Add olive oil in the pan with medium heat. Add garlic and paute until it is frangance and turn into golden color
- Add tomato and stir fry until the tomato is softer
- Add white wine, soy sauce, salt and black pepper. Stir Fry.
- Add pasta in pesto. Add basil leaves. Quick Stir Fry. Serve immediately
No comments:
Post a Comment