Special Thanks to Bloggang and Pantip Members

ขอขอบคุณ พี่ๆน้องๆชาว Bloggang ที่ให้ความช่วยเหลือโครงการนี้
Blog..ชั้นเอง ของพี่เหมียวที่ช่วยสนับสนุน ทำให้ได้สูตรอาหารเพิ่มขึ้นเรื่อยๆ
--------------------------------------------------------------

Tuesday, July 6, 2010

Recipe 39* Pasta with pork sauce พาสต้าหมู

Recipe 39* Pasta
By khun Haemato
ถ้าชอบสูตรนี้ ท่านสามารถบริจาคเงินหรือสิ่งของให้น้องๆบ้านโฮมฮัก โดยดูรายละเอียดการบริจาค Click ที่นี่
-----------------------------------------
หลังจากที่ได้เพลิดเพลินกับอาหารหลากหลายเมนูควราวนี้เราลองมาดูอาหารง่ายๆ
after enjoy the variety of international recipe, now let's try the simply menu from Khun Haemato / H Flight




หลังจากเครื่องปรุงพร้อมก็เริ่มกันทำกันเลย... เริ่มจากลวกเส้นพักไว้ก่อนเลย





จากนั้นก็มาทำน้ำซอสกันดีกว่าตอนแรกก็เอาเนยจืดใส่ ๆ ลงไปในกระทะผัดกับหัวหอมใหญ่สับ



หลังจากผัดให้หอมก็ใส่หมูบดลงไปผัดให้สุก


ผักต่าง ๆ ตามลงไป





ใส่มะเขือเทศบดเข้มข้นลงไป เกลือ น้ำตาลทราย ผัดๆ ให้เข้ากัน





สุดท้ายใส้พาสต้าที่ลวกแล้วลงไป เติม Italian seasoning ลงไป ตามด้วยชีส ผัด ๆ ให้เข้ากัน


และแล้วก็พร้อมกินได้


Pasta

Ingredian:
- Pasta (Spirali) Balducci
- Parmesan cheese
- Italian seasoning
- Crushed tomato juice
- Cooking salt
- Fresh Butter
- Ground pork
- Chopped carrots, onions, tomatoes, mushrooms

Method:
1) Add pasta to the pot of boil water (at least 4 quarts of water per pound of pasta). The temperature will drop once you add the pasta, so make sure it's boiling before dropping in the pasta.
2) Then time to prepare a sauce. At first, heated the pan and put fresh butter into it and then fried with onions chopped. Fry the onion to put ground pork fried until done, following with the vegetables. After that add crushed tomatoes, sugar, salt and fried together.
3) Finally add the boiled pasta and Italian seasoning to add to the other with cheese, fried them up until good mixed. And now it's ready to put on the table

If you like this recipe, please donate fund or objects to Bann Home Hug. Click here for donation instruction


Hope you enjoy the recipe..Bon appetit !

No comments:

Post a Comment